13:40 Internationell politik

Idag har det gått lite sådär då det har varit ganska svårt att leta fram information om tobakens och cigaretters innehåll. Eftersom ingen av oss röker gör det att vi har väldigt lite kunskap inom området. Veckans mål är att bli klara med nästintill allt som ska stå under fliken tobak. Vi kommer framför allt att försöka arbeta mycket intensivt under lektionerna i skolan och vid behov även hemma. Det vi tänker ta upp är:
- Cigaretters innehåll
- Tobakens/Cigarettens marknad
- Passiv rökning
- Cigaretters/Tobakens påverkan på kroppen

Nu hoppas vi på bättre lycka på torsdagens lektion!


Kommentarer
Postat av: Emilia

Hej!

Vilken snygg och informativ hemsida ni gjort. Ser ut bra på den andra fronten också. Hur gick det med att hitta fakta om innehållet i cigaretter? Ser fram emot er redovisning!

2011-01-27 @ 19:54:23
Postat av: Tomas

Om det går trögt med ett område, som t ex det ni skriver om cigaretterna, föreslår jag att ni går över och skriver om något annat ett tag, t ex länderna! Ibland är det bara skönt att lägga saker åt sidan ett tag.

2011-01-31 @ 14:38:21
URL: http://globalhalsa.weebly.com
Postat av: Teresa

Hej!



Tomas har rätt, börja skriv om annat istället. Jag skulle vilja se text som publiceras. Hur går det med frågeställningarna kan ni besvara dem? Hittar ni bra källor? Den 18/2 ska ni redovisa, det skulle vara bra om ni började publicera text innan dess.

2011-02-01 @ 14:22:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0