Hemsidan

Vi har helt glömt bort att ge adressen till vår hemsida. Här kommer den och det vore snällt om ni kunde ge feedback på vad som borde förbättras, även fast det är tajt om tid.

www.lungorna.weebly.com


Kommentarer
Postat av: Tomas

Ja, jag började undra om hemsidan. Jag har läst texten om länderna lite snabbt. Man ser att texten är under uppbyggnad men det jag ser ser bra ut. Det verkar inte vara några större problem.



Jag kanske missat det, men visst vore det intressant att få veta hur stor dela av befolkningen som röker i de båda länderna? Kanske ger antal dödsfall i lungcancer någon ledtråd om hur rökningens konsekvenser hanteras, Ni hittar siffror om rökning m.m. på bl a gapminder.

2011-02-14 @ 15:32:42
URL: http://globalhalsa.weebly.com
Postat av: Emilia

Hej!

Har läst de texter ni lagt upp på hemsidan. Ni har verkligen gjort ett bra jobb!

Några kommentarer jag har:



- Jobba med källhänvisningen. Läs guiden till Harvardsystem som det finns en länk till på hemsidan för projektet. I slutet av texten krävs en litteraturlista också.



- Glykol är inte samma sak som glycerol.



- Korrekturläs er text, det saknas lite bostäver här och där och det finns några enstaka stavfel. Kan vara ett tips att göra detta i och med att ni går igenom er text och fixar till era källhänvisningar.



Ses på torsdag!

2011-02-15 @ 12:05:14
Postat av: Emilia

En sak till...



- Ni har väldigt mycket fakta så tänk på vilka delar som är mest relevanta och hur dessa ska presenteras på er redovisning.

2011-02-15 @ 12:06:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0